toto

Ahli Gabungan Perjudian Menyertai Usaha Pemusnahan di Ukraine

Pada hari yang sama Scout Gaming melaporkan bahawa ia akan menurunkan sebilangan besar pekerjanya yang berpangkalan di Ukraine untuk menangani masalah kewangan, sekutu iGaming Denmark Vita Media Group telah hk hari ini live meningkatkan dan berkata ia akan mengumpulkan sokongan kewangan untuk negara yang sedang diserang itu. diserang oleh Rusia sejak 24 Februari.

Syarikat Perjudian Mahu Membantu Menghancurkan Ukraine
Vita Media Group mahu membiayai projek di Ukraine, dan ia akan bekerjasama dengan Denmark Support Group Ukraine (DSGU) untuk memastikan pembiayaan sampai ke tempat yang betul. Negara itu berada dalam kesempitan dan walaupun bantuan daripada sekutu asing, Ukraine masih memerlukan semua bantuan yang boleh diperolehinya, di medan perang dan dalam membina semula negara.

Tumpuan khusus pembiayaan adalah untuk merampas atau mengalihkan lombong dari tempat awam yang dahulunya merupakan zon perang dan kini menimbulkan ancaman kepada orang awam yang kembali. Terdapat banyak kejadian jenayah perang Rusia, dengan askar menyembunyikan periuk api dan bom tangan di dalam objek rumah untuk dicetuskan oleh pemilik tanpa disedari.

Mengulas mengenai komitmennya untuk membantu, Ketua Pegawai Eksekutif Kumpulan Vita Media Jimmi Meilstrup berkata bahawa dia telah melihat senarai periuk api yang ditinggalkan oleh tentera Rusia yang berundur dan menambah Data Sydney bahawa ia amat mendukacitakan untuk memikirkan apa yang boleh dilakukan oleh ini kepada orang awam. Sudah ada kejadian lombong yang dicetuskan oleh orang awam.

Oleh itu, Meilstrup berkata bahawa Vita Media Group dan dirinya tidak boleh berdiam diri dan perlu melakukan sesuatu untuk membantu.

Kengerian Yang Bukan Kepunyaan Dunia Kita
Dia membangkitkan imej seram yang disampaikan kepada dunia dari Ukraine dengan infrastruktur awam musnah sepenuhnya atau terjejas teruk dan berkata bahawa sisa-sisa lombong yang ditinggalkan oleh tentera penceroboh bukanlah sesuatu yang pasukan itu mahu lihat di dunia.

Tetapi selain daripada membiayai projek itu, Vita Media Group telah bekerjasama dengan Damasec Global Group, sebuah syarikat keselamatan, yang akan Togel SGP menyediakan sandaran yang diperlukan dan penting untuk memastikan misi di tapak berjaya.

Pengurus Negara DGSU Andy Gleeson juga akan mengambil bahagian dalam proses penghapusan ranjau sendiri, mempunyai lebih daripada 18 tahun pengalaman bekerja di zon perang. Mengenai Meilstrup, beliau melancarkan laman web yang membolehkan orang ramai menyumbang kepada projek itu dan membantu usaha Vita Media Group dalam merampas Ukraine.