toto

Kalamba Games Mendapat Akses kepada Big Time Gaming Megaways

Kalamba Games telah menjadi rakan kongsi berlesen terbaharu untuk Big Time Gaming dan akan mendapat akses kepada mekanik Megaways yang diiktiraf yang kini akan dilaksanakan dalam portfolio tajuk sedia ada pembangun. Mekanik Live draw sgp Megaways ialah hak milik eksklusif Big Time Gaming , tetapi syarikat itu gembira untuk memajakkannya kepada studio lain, sekali gus meningkatkan popularitinya dan menambahkan lebih keaslian kepada industri.

Kalamba dan Big Time Gaming di Megaways
Megaways adalah berdasarkan idea bahawa kekili dan grid akan terus menampung lebih banyak talian bayaran apabila pengguna meneruskan. Kalamba kini mempunyai 50 tajuk, kesemuanya layak untuk disepadukan dengan hk hari ini live mekanik pemenang anugerah yang telah pun tiba pada beberapa tajuk paling popular di luar sana, termasuk Raging Bull Megaways dan Gonzo’s Quest Megaways.

Mengenai Kalamba, syarikat yakin mekanik ini akan menambah peluang baharu dan menyatukan perkongsian sedia ada. Mengulas mengenai hubungan ini, Kalamba CCO Andrew Crosby berkata:

Membina mekanik Megaways Big Time Gaming sambil mengekalkan gaya unik kami dan menyepadukan ciri kegemaran pemain kami adalah sesuatu yang kami benar-benar teruja.

Kalamba CCO Andrew Crosby
Orang untuk Mengalami Slot Megaways melalui Lensa Kalamba pengeluaran macau
Beliau menambah bahawa mengusahakan projek Megaways adalah menarik dan lesen baharu itu akan membolehkan Kalamba memanfaatkan ciri unik itu dan memasukkannya ke dalam portfolio tajuk yang telah ditetapkan. Berita itu dialu-alukan oleh Ketua Pegawai Eksekutif Big Time Gaming Nik Robinson yang berkata bahawa “formula Megaways” telah terbukti popular dengan pemain di seluruh dunia.

Menambah lebih banyak studio, dan Kalamba khususnya ialah cara yang betul untuk memberikan ciri ini kepada lebih ramai pemain yang menyukainya. Kalamba telah berusaha untuk mengembangkan jejaknya. Syarikat itu memasuki pasaran Sweden pada 2021 dan ia membawa Krosby pada Mac untuk membantu menerajui perkongsian yang lebih penting untuk firma itu.