toto

Las Vegas Sands ndharat ing Indeks Donya DJSI Maneh

Las Vegas Sands ngumumake Selasa yen diakoni maneh dening Dow Jones Sustainability Index (DJSI).

Indeks Keberlanjutan Dow Jones Ngenali Las Vegas Sands
Pangenalan paling anyar menehi tandha kaping telu berturut-turut Las Vegas Sands diakoni ing Indeks Donya DJSI. Perusahaan kasebut diakoni ing Indeks DJSI Amerika Utara kanggo kaping pitu uga. Apa maneh, anak perusahaan Las Vegas Sands, Sands China, uga mlebu ing Indeks Donya DJSI. Iki minangka keluaran hk pisanan Sands China mlebu ing Indeks Dunia DJSI, nanging perusahaan kasebut uga ngetung penampilan bola-bali ing Indeks DJSI Asia Pasifik.

” Pengenalan sing terus-terusan babagan benchmark kelestarian global utama iki minangka bukti komitmen multi-faceted lan suwene kanggo kepemimpinan lingkungan lan sosial. “

Patrick Dumont, presiden lan pangareping pejabat operasi ing Las Vegas Sands
Patrick Dumont, presiden lan pangareping operasi Las Vegas Sands, ngandika sing prasetya long-term perusahaan kanggo Kepemimpinan sosial lan lingkungan sepisan maneh dikenali dening benchmark kelestarian adiluhung. “Fokus iki luwih ngluwihi nilai resorts terpadu kelas donya kita kontribusi kanggo ekonomi lokal lan kualitas urip,”Panjenenganipun ditambahake.

Dumont nedahake manawa Indeks anyar negesake maneh posisi perusahaan SGP Prize minangka mitra kerja lan majikan kanggo wilayah sing dioperasikake. Pungkasan, presiden lan kepala operasi ujar yen Las Vegas Sands terus mbantu komunitas lan nandur modal ing kepemimpinan, sing pungkasane mbantu nyuda pengaruh lingkungan.

Pangenalan kasebut minangka Prestasi Penting kanggo Perusahaan
Pangenalan paling anyar nandhani prestasi penting kanggo Las Vegas Sands , considering sing iku salah siji saka telung perusahaan dikenali dening DJSI World Index ing kategori Casino lan industri Gaming.

Kajaba iku, perusahaan kasebut minangka siji-sijine ing grup sing padha kanggo Indeks DJSI Amerika Utara. Ing tangan liyane, DJSI Asia Pacific Index nampilake loro perusahaan ing kategori Casino lan Gaming lan Sands China salah siji saka Result HK wong-wong mau, kang nandhani prestasi penting liyane kanggo perusahaan induk.

pangenalan taun teka minangka ora surprise, considering terus efforts ing syarat-syarat sustainable global dening Las Vegas Sands. Nyatane, perusahaan ngumumake taun iki rencana ambisi kanggo pangembangan tenaga kerja, nyuda emisi karbon lan implementasine praktik lestari miturut pilar tanggung jawab perusahaan Rakyat, Komunitas lan Planet.