toto

NY suitors poss kalebu ops Asia, takon ragad US $500mln

operator game gedhe karo panggonan Asia: grup Genting Malaysia; Las Vegas Sands Corp, MGM Resorts International; lan Wynn Resorts Ltd; ana ing antarane sing wis disambung dening analis kanthi tawaran kanggo lisensi downstate New Totobet HK York, utawa wis langsung nyatakake kapentingan sadurunge.

Informasi babagan ukuran ragad lisensi – penawar bisa ngusulake jumlah sing luwih dhuwur – muncul ing dina rapat Papan Lokasi Facility Gaming New York.

Ijin casino cocog bakal kanggo periode antarane 10 karo nganti 30 karo, gumantung ing ukuran investasi pledged.

Negara kasebut wis ngluncurake panjaluk prosedur informasi ing Oktober 2021 kanggo calon sing bakal dadi calon.

Pira revenue saben proyek sing bisa nyedhiyakake New York State – lan jumlah proyek sing bisa digawe langsung lan ora langsung – bakal dadi unsur penting nalika ngevaluasi usulan kasebut, miturut anggaran taun fiskal 2022-23.

Lokasi sing bisa kasebut ing dokumen kasebut yaiku borough Bronx, Kings County, New York City, borough Queens, lan Richmond County.

Consultancy industri Spectrum Gaming Group LLC diprodhuksi sinau pasar kanggo Komisi Gaming State New York ditanggepi ing Januari 2021. Ringkesan eksekutif menehi saran sing lokasi downstate “jelas nuduhake potensial paling gedhe kanggo wutah”.

laporan ditambahaké sing upstate New York – ngendi akeh saka revenue game reged casino negara saiki kui – ana ing wektu survey “operating ndhuwur potensial cukup, nuduhake kahanan kang gawe jenuh pasar lan potensial wutah winates njaba wutah organik utawa inflasi “. .

Laporan kasebut ujar manawa bathi game sakabèhé negara mundhak saka 2,9 milyar dolar nganti 3,8 milyar dolar saka 2015 nganti 2020, dene bathi non-game ing papan kasebut mundhak saka $ 400 yuta dadi $ 549 yuta, nyebabake total bathi mundhak saka $ 3,3 milyar. dadi US$4,4 milyar.

Pajak ing game langsung nyumbang US $ 1,3 milyar ing 2015 lan $ 1,6 milyar ing 2020, nambah laporan Spectrum Gaming.

Maybank IB Research Malaysia wis disaranake klompok Genting bakal runner ngarep kanggo lisensi casino downstate New York. Klompok wis nganggo fasilitas game elektronik disebut Resorts World Casino New York City; lan wis investasi ing Kakaisaran Resorts Inc, kang nganggo casino layanan lengkap, Resorts World Catskills, ing upstate New York .

Genting uga nganggo Resorts World Genting, ing Malaysia, lan Resorts World Sentosa, ing Singapura, minangka bagéan saka aset game global.

Las Vegas Sands Corp reiterated kapentingan ing New York State ing telpon pangentukan kuartal pisanan ing April . Klompok kontrol operator Macau Sands China Ltd, lan mbukak Marina Bay Sands casino resort ing Singapura.

Bill Hornbuckle, pangareping eksekutif lan presiden MGM Resorts, ngandika ing Pragmatic play telpon pangentukan kuartal tenan sing grup samesthine panguwasa New York State “kanggo ngetokake casinos RFA [panjalukan kanggo aplikasi] ing awal Januari” taun. “We lagi ngembangaken proposal milutaken lan kita ngarep-arep kanggo ngirim ing sasi teka,” ngandika.

MGM Resorts mbukak fasilitas game elektronik disebut Empire City Casino ing Yonkers, Westchester County, New York. Perusahaan iki uga dadi induk konsesi Macau MGM China Holdings Ltd.

Ing September taun pungkasan, Wynn Resorts – tiyang sepah operator Macau Wynn Macau Ltd – announced kemitraan karo US basis tenan real estate Related Companies LP kanggo tawaran kanggo lisensi casino downstate New York. Data Sydney Related Companies entitas pangembang project Hudson Yards New York City, lan bid gabungan ngusulake resort casino ing bagean kulon undeveloped saka Hudson Yards.